-Nam in 1984  met het schilderij "De violist " ( N. van Ostade)  deel aan de nationale kopieerwedstrijd in Bunnik.  Het schilderij behaalde de 3e plaats.De  vakjury bestond uit;  ( Carel Willink,Sylvia Quelle, Cornelis Berhouwer, Dhr. Krikhaar).Er namen 140 kunstenaars aan deze expositie deel.

-Het schilderij  "kleintje Bols"  kreeg een eervolle vermelding in de Corenwijn Courant van Bols(jaargang 4,april 2006).( Meesters van de Gouden Eeuw).

- Op de regionale tentoonstelling van de NABK te Apeldoorn werden een tweetal stillevens door de bezoekers en vakjury zodanig beoordeeld dat deelgenomen mocht worden aan de nationale tentoonstelling in Amsterdam . Van de 60 deelnemers mochten er 20 door.

Bij deelname aan " Schilderij van het jaar 2013 "  behoorde een tweetal werken tot de vijftig mooiste schilderijen. Er waren 900 inzendingen.Het schilderij Portret van Astid van Mourik behaalde zelfs  de 20e plaats !. 

Beschrijving en afbeelding van  het werkje "Ont"-spruiten" verscheen in het augustusblad 2014 van "Kunst in Ootmarsum".Het thema luidde ; "Geloof in kunst".